Svenssons Krogar

Festvåning & Konferens
 

Hyllan är en vacker lokal med gamla bevarade detaljer från Saluhallens ursprung i kombination med modern teknik och trivsam inredning. Möjligheterna är oändliga i denna unika lokal.
Vi har möjlighet att erbjuda allt från trerätters middagar till bufféer. För sällskap som önskar en Jay Fu -inspirerad middag, kan en specialkomponerad festvåningsmeny erbjudas.
På Hyllan välkomnar vi sällskap mellan 50-300 personer för alla typer av arrangemang som födelsedagsfester, företags- och personalevent, disputationsmiddagar, föreningsfester, bröllopsmiddagar, konferenser, frukostmöten och konferensluncher.
För mindre sällskap (20-70 personer) föreslår vi vår festvåning en trappa ned i Saluhallen. Där kan ni på sommaren se Fyrisån forsa utanför och vintertid tänder vi brasan i den öppna spisen.

 

Bowlaget är en lekfull mötesplats med rum för både allvar och nöjen. I vår festvåning har det arrangerats allt från kickoffer till företagsfester, konferenser, svensexor och barnkalas. På Bowlaget får du den härliga mixen av aktivitet, gemenskap och nöje.
Här kan du bowla, tävla i RaceRoom, testa dina skyttekunskaper och dessutom äta en god middag.

För förfrågan om festvåning vänligen fyll i formuläret eller skicka din förfrågan till reservation [at] svenssonskrogar.se.

Våra restauranger

Aaltos logo
Saluhallen, Uppsala
Åkanten, Uppsala
Hyllan, Uppsala
Bowlaget, Uppsala
Jay Fu's - Uppsala
Stationen Uppsala Logo

Mobil navigation