Svenssons Krogar

Festvåning & Konferens
 

Hyllan är en vacker lokal med gamla bevarade detaljer från Saluhallens ursprung i kombination med modern teknik och trivsam inredning. Möjligheterna är oändliga i denna unika lokal.
Vi har möjlighet att erbjuda allt från trerätters middagar till bufféer. För sällskap som önskar en Jay Fu -inspirerad middag, kan en specialkomponerad festvåningsmeny erbjudas.
På Hyllan välkomnar vi sällskap mellan 70-300 personer för alla typer av arrangemang som födelsedagsfester, företags- och personalevent, disputationsmiddagar, föreningsfester, bröllopsmiddagar, konferenser, frukostmöten och konferensluncher.
För mindre sällskap (40-70 personer) föreslår vi vår festvåning en trappa ned i Saluhallen. Där kan ni på sommaren se Fyrisån forsa utanför och vintertid tänder vi brasan i den öppna spisen.

 

Bowlaget är en lekfull mötesplats med rum för både allvar och nöjen. I vår festvåning har det arrangerats allt från kickoffer till företagsfester, konferenser och svensexor. På Bowlaget får du den härliga mixen av aktivitet, gemenskap och nöje.
Här kan du bowla, tävla i RaceRoom, testa dina skyttekunskaper och dessutom äta en god middag.

För förfrågan om festvåning vänligen fyll i formuläret eller skicka din förfrågan till reservation [at] svenssonskrogar.se.

Våra restauranger

Aaltos logo
Åkanten, Uppsala
Hyllan, Uppsala
Jay Fu's - Uppsala
Stationen Uppsala Logo

Mobil navigation